Menü:

Napközi

NAPKÖZIS TEVÉKENYSÉGEK

 

 


 

                                                               NAPKÖZI  2022/2023             

 

Kedves Látogató, üdvözöljük a Szenczi Molnár Albert Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola mellett működő iskolai klub/napközi oldalán.

       Örömmel tudatjuk, hogy a 2022/2023-es tanévben négy csoportban 109 gyermekkel foglalkozunk. Újra van reggeli iskolai klub, ami 6:30-tól elérhető. Délután pedig 18 óráig tartunk nyitva. A délután folyamán csoportösszevonásokban működünk.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a szülők elégedettek legyenek munkánkkal.             Kérjük, hogy észrevételeiket, kéréseiket, ötleteiket, sőt panaszaikat is bátran továbbítsák felénk, ezzel is segítve munkánkat.  

                                 Örülünk, hogy részesei lehetünk gyermekük nevelésének!!

....................................................................................................................................

Gyermeknap

Június első napja hagyományosan évek óta a gyerekek ünnepe. Idén szerencsére minden tényező kedvezett ahhoz, hogy egy szabad, felhőtlen, boldog délutánt töltsenek el diákjaink. A délutánt a nyári mozinak helyet adó pihenőparkban töltötték el. A gyerekek nemcsak játszhattak, de időt találtunk egy kis beszélgetős piknikre is :)

"Minden könyv gyerekkönyv, csak tudni kell olvasni."

Boldog gyermeknapot a világ minden gyermekének!

     

                     

 

 

 

Könyvtárlátogatás

Kicsik és nagyok egy közös délutánon vettek részt a könyvtárban, ahol bepillanthattak a könyvek varázslatos világába. Az olvasás mellett nem maradhatott el a közös játék sem. A gyerekek megismerhették a könyvtári szabályzatot és a gyermekkönyvek különböző fajtáit.

         

            

Kincskereső délután

Természetesen a húsvéti kincskeresés nem maradhatott ki az idei programok közül. A napközis gyerekek különféle játékokban, tojás keresésben, logikai feladatokban, ügyességi játékokban vehettek részt, mindemellett a jó tájékozódás is fontos részét képezte a játéknak.

                                     

Farsang a napköziben

Idén is megtartotta napközink a hagyományos farsangi mulatságát. A kicsik egy teljes napra más karakter bőrébe bújhattak és élvezhették az egész napos szórakozást. Reméljük minden gyermek jól érezte magát és a teljes napot kihasználva jókedvűen tért haza :)

                        

Karácsony a napköziben

Beköszöntött hozzánk az év legszebb ünnepe, a Karácsony. Mindannyian nagy szeretettel készültünk rá, hogy az idei ünnep felejthetetlen legyen mindenki számára. Nemcsak ajándékokkal lepték meg egymást a gyerekek, de pár kedves, szívhez szóló üzenettel is.

 •                                   

 

Nálunk járt a Mikulás!

December 6-a Szent Miklós ünnepe. Ez a nap egyben a gyermekek által annyira várt Mikulás – ünnep is. Iskolánkban ez már szinte hagyomány, hogy a Miklós nemcsak délelőtt lelhető meg iskolánk falai közt, de a délutáni órákban is találkozhat vele egy – egy napközis gyerek. Egy kis csengő hang és máris felébred minden gyerek kíváncsisága. Hát ez most sem volt másképpen...

           

          

         

        

 

Sárkányeregetés

Ha ősz, akkor természetesen sárkányeregetés. Napközis gyerekeink a szünet előtti délutánt kihasználva sárkányeregetéssel töltötték. A szebbnél szebb sárkányok megtekinthetők az alábbi képeken.

                                


 

Csipkerózsika

Október 10-én, hétfőn a napközis gyerekek egy táncszínház előadáson vehettek részt, amely a Csipkerózsika címet kapta.

               

 

Kisállat - kiállítás

Napközis gyerekeink kisállat kiállításon vettek részt a Szenci Napfényes tavaknál.

                    

 

Újdonságok

Kapcsolat

 • Základná škola s vyučovacím jazykom maďarským A. Molnára Szencziho - Szenczi Molnár Albert Alapiskola
  Nám.Alberta Molnára 2 , 90301 Senec
 • +421 2 45923229 titkárság-sekretariát
  +421 911 284257 igazgatóság-riaditeľka Mgr.Mónika Matus
  421 903 523 229 helyettes- zástupkyňa Ing.Antónia Párkányová
  +421 911 282850 étkezdevezető-vedúca kuchyne Mgr.Veronika Lehotská Batyka

Fényképalbum