Menü:

 • Poznaj slovenskú reč - országos forduló

  A Poznaj slovenskú reč országos pozsonyi fordulóján három tanuló képvislete iskolánkat, közülük Kögler Bianka (felk . Hlaváč B.) a 4., Botta Tamás (felk.Szabó K.) az 5. Szabó Eszter (felk.Vincze Cs.) a 8. helyen végzett. Mindhármuknak szívből gratulálunk!

 • Iskolánk díszünnepélye

  Köszönjük mindenkinek, aki ennek a felelmelő estének a részese volt: elsősorban a gyerekeknek, a felkészítőknek, a háttérmunkásoknak, a díszítőknek, a csokrokért és a hangosításért a szülői tanácsnak, a gyerekek szüleinek, hogy támogatják őket, a nézőknek...Büszkék lehetünk.

 • ÁLLÁSAJÁNLAT

  Iskolánk szeptember 1-jei belépéssel új kollégákat keres:

   

  - informatika és/vagy fizika és/vagy  matematika szakos pedagógust 

   

  Jelentkezni lehet a szencziai@gmail.com email címen, mielőbb, legkésőbb június 30-ig. 

  Gyerekszerető, szakmáját hivatásként megélő, kedves kollégákat várunk!

 • Katedra Irodalomverseny

  A Katedra Irodalomverseny négy levelezős fordulóból álló, akkreditált verseny, melyet országos döntő zár. Az olvasmány, amellyel foglalkoztunk az év során Nemere Istvántól A fantasztikus nagynéni címet viseli.

  Az első kategóriába 64 háromtagú csapat regisztrált, ebből 25 jutott az országos döntőbe. A döntő Nyitrán, a Konstantin Filozófus Egyetem Pedagógiai Karán valósult meg 2023. június 7-én. A hatodikosaink Logikukacok csapata a 10. helyet szerezte meg, ami már pontot jelent a felvételiknél. Felk: Tóth Katalin

 • Zaklatásmegelőzés

  Iskolánk 8.A osztályos fiúinak Malinovská asszony a pedagógiai-pszichológiai tanácsadóból zaklatásmegelőző foglalkozást tartott a 2. és a 3. tanítási órán.

  Nehéz családi helyzete, betegesége, különleges igényei senkit sem jogosítanak fel arra, hogy másokat bántson, piszkáljon, zaklasson.

  Legyünk olyanok másokkal, amilyennek mi szeretnénk másokat önmagunkkal szemben!

 • PÁPA

  Köszönjük a SZKC Felvidék Petőfi 200 programjának, hogy 50 diákkal meglátogathattuk Pápát, betekintést nyerve Petőfi pápai diákéveibe, valamint a szépülő város kultúrájába. 

 • Iskolánk év végi díszünnepélye

 • A papírgyűjtés értékelése

  Sajnos, idén a rengeteg, kb. 10 tonna papír összegyűjtéséért töredék összeget kaptuk az eddigi évekhez képest. Igyekeztünk mindenkinek ajándékot adni, ha szerényen is. Idén csak a nyertes  1. osztály kapott süteményt, de mindenki kapott valamilyen apróságot :) Köszönjük!!!! Az összegyűjtött összeg az éves csokipénz, a tanulóknak, akik fellépnek, bemutatkoznak, tesznek valamit pluszban iskolánkért. A könyvelés megtekinthető a titkárságon.

 • A papírgyűjtés értékelése

  2023.VI.2.

 • Gyermeknap

  Változatos kirándulásokkal készülünk a  gy e r e k n a p megünneplésére június 1-jén. Minden osztály kirándulni megy (méhészskanzen, jump arena, aquapark) a szülői szövetség anyagi hozzásjárulásának jóvoltából, az iskolai ebéd hamburger lesz :) Köszönjük a szülőknek az élményeket, az osztályfőnököknek a szervezést!

 • DMT értékelés 2023

  Kissé csalódottan az ezüstsávos értékelés után...pedig nagyszerűek voltatok, szeretttel gratulálunk!!!

 • Gyászhír

  Fájdalommal tudatjuk, hogy iskolánk volt pedagógusa, sok éven át igazgatóhelyettese,

  ALGAYER JÓZSEF

  2023. május 24-én, életének 75. évében elhunyt.

  Temetése május 29-én, hétfőn lesz, a szentmisét követen 14: 30 órai kezdettel.

  Részvétünk az egész családnak!

 • A televízió magyar adása

  A televízió magyar adása, a Jó napot, Pátria 2023. május 24-i adásában iskolánk helytörténeti diákkonferenciájáról. Megszólal többek között Fülöp Tamara, Moore Emília, Gaučík Dávid, Časný Viktor, Strešňák Ádám. A felvételen 6:30-tól.

 • Duna Menti Tavasz

  Tátika bábcsoportunk Sándor Erika és Molnár Enikő tanító nénik vezetésével május 23-án, kedden lépett fel Dunaszerdahelyen Békés Pál:  A Félőlény c. meseregényének feldolgozásával, nagy sikerrel. /Foto: Šillo Kiss Ivett/ A csoport idén EZÜSTSÁVOS minősítést szerzett, szívből gratulálunk!

 • SZENCI OLIMPIA- Senecká olympiáda

  Ezen a héten ismét a sporté a főszerep Szencen. A diákolimpia hétfőn kezdődött a lövészettel, és minden egyes napra jut 2-3 sportágnyi verseny. Az eredményekről az összegzés után tudósítunk.

 • A Möggyes fellépése Pöstyénben

  Május 21-én  a Möggyes fellépett a pöstyéni népművészeti napokon, gratulálunk, köszönet a Strešňák házaspárnak! Büszkék vagyunk Rátok!

 • A kőszegi delegáció látogatása iskolánkban

  Május 19-én Kőszeg város Szencre érkező delegációja meglátogatta iskolánkat Klenovics Gábor, a nemzeti közösségek városi megbízottja vezetésével. Röviden bemutattuk iskolánkat, a delegáció megtekintette a High-Tech Suli termét is. Kőszeg város polgármestere, Básthy Béla úr élénken érdeklődött iskolánk helyzete iránt. Örülönk, hogy Kőszeg oktatási intézményei nevében pedagógusok is részt vettek a látogatáson.

 • Tanulmányi kirándulás Pozsony 6.A

  2023.V.19.

 • Tapolcaiak látogatása

  A kovid után ismét felkeresték iskolánkat a Tapolcai Bárdos Gyula Általános Iskola hetedeikesei, akik a Határtalanul programmal látogattak Csermák Imre szülőhelyére, Szencre és iskolánkba, ahol felelevenítették Csermák József életét és sikereit.

 • ISKOLABUSZ

  Hosszú-hosszú folyamatot követően iskolánk ma csodálatos hírt kapott Csáky Csongortól, a Rákóczi Szövetség vezetőjétől, aki dr. Petrovay László stratégiai igazgatóval együtt jött iskolánkba közölni: szeptembertől iskolabuszt kapunk!!!

  Köszönjük Bc. Múčka Péter boldogfai polgármester úrnak a segítséget, melynek során vállalta az üzemeltetési problémák megoldását, illetve Duray Rezsőnek, a Szenc és Vidéke Társulás vezetőjének a kapcsolatsegítést.

  A tanév végéig felmérjük, mely jövőbeli / mostani elsős kapja meg az utaztatásban az iskolabusz lehetőségét  reggel és délután, az úthálózat és az állami buszközlekedés felmérését, áttekintését, a megoldási lehetőségek figyelembe vételét követően.

oldal:

Újdonságok

Kapcsolat

 • Základná škola s vyučovacím jazykom maďarským A. Molnára Szencziho - Szenczi Molnár Albert Alapiskola
  Nám.Alberta Molnára 2 , 90301 Senec
 • +421 2 45923229 titkárság-sekretariát
  +421 911 284257 igazgatóság-riaditeľka Mgr.Mónika Matus
  421 903 523 229 helyettes- zástupkyňa Ing.Antónia Párkányová
  +421 911 282850 étkezdevezető-vedúca kuchyne Mgr.Veronika Lehotská Batyka

Fényképalbum